Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zsófi kalandozásai az erotika világában

Szexkalandor vagyok

Szexkalandor vagyok

Az első igazi csajos élményem

2020. március 03. - Zsófi P.

A Kedves már rég vágyott arra, hogy velem és egy másik nővel megtapasztalhassa az édes hármast. Korábban többször is megajándékoztunk férfiakat azzal, hogy ketten kényezetettük valamelyik régi barátnőmmel, azonban mi lányok egymással úgy igazán sosem foglalkoztunk maximum csókolóztunk. Lánnyal is voltam korábban, mert Angi addig udvarolt, hogy egyszer átadtam magam neki és én is próbáltam neki örömöt okozni ám úgy igazán közel kerülni nem mertem a puncihoz és a nyalás kimaradt az életemből. Történt ugye a megvilágosodás kicsit korábban és elkezdtem intenzíven harmadikat keresni a Kedves legnagyobb örömére.

Rá kellett jönnöm, hogy csajozni nem egyszerű, de mikor már épp feladtam volna, akkor telefonszámot cseréltünk Dórival. Kedves, mosolygós csaj a fotókon és végre úgy ír, hogy érezni rajta, tudja mit akar. Külsőre épp az ellentétem: vékony alkat, kicsi popsi, formás cicik. A kicsit kerekebb lányok tetszenek mindkettőnknek, de Dórin érezzük, hogy a tökéletes első közös csaj lesz. Nem húzzuk sokáig az ismerkedést és a virtuális előjátékot, hanem az első alkalmas időpontban lakást bérelünk és találkozunk. A Kedves oda van a gondolattól, hogy két spriccelő puncival foglalkozhat ma délután én pedig kicsit tartok az egésztől. Nem ismerem túl osztozkodó típusnak magam, hiába kalandozom és épp az íze és a folyamatos nedvessége miatt óckodtam eddig a puncitól most pedig rögtön egy spriccelőssel ugrom a mély vízbe.

Kis borból merítek bátorságot, valamint némi lazaságot és így indulok el a hármas randinkra. Dóri pontosan érkezik, mosolyog, nagyon finom illata van és magabiztosnak tűnik. Pár perc beszélgetés után csókolózni kezdünk mi csajok és a Kedves a fenekünket simogatja. Csak egy ideig akarok neki műsorozni, aztán elengedem magam és új élményként kezelve az egészet sodródom a vággyal. Nővel csókolózni annyira más, olyan puha és finom. Vetkőztetni kezdem és előveszem a melleit. Először csak simogatom, azán szopogatni kezdem a bimbóját… Tetszenek, boldog lennék ilyen formás cicikel. A Kedves közben kicsomagol mindkettőnket és ő is levetkőzik. Hárman kezdünk csókolózni, ami őrülten izgató. Nem is gondoltam, hogy ez egyáltalán fizikailag lehetséges. Nekem valahogy nincs most kedvem férfival foglalkozni, inkább az újdonságot szeretném kipróbálni, így Dóri kezd szopni én pedig őt simogatom. Épp csak kezdem felfedezni a fazonra borotvált punciját, amikor törölközőt kér és másodperceken belül megtapasztalom milyen az ha az ember tenyerébe élvez egy nő. Annyival másabb, mint a sajátom, sokkal kisebb a mennyiség és az intenzitás is, viszont sokkal gyorsabban jön nála a következő. Már értem mit tartanak ezen izgatónak a pasik. A Kedves mindkét tenyerébe nőt szeretne és nem áll távol tőlem ez az elképzelés, így megkapja a tenyerenként egy-egy puncit, miközben mi lányok csókolózunk. Ügyes keze van… egyébként is, de most különösen jól csinálja.

Van bennem némi aggodalom, hogy jól nyalok-e, de szeretném mihamarabb megtudni a kérdésemre a választ, ezért pozícióba helyezem magam. Igyekszem jól megfigyelni közelről, mert bár tisztában vagyok a saját anatómiámmal és láttam is a puncim tükörből és fotón is, ez itt előttem most mégis teljesen idegennek tűnik. Szépnek találom és kívánatosnak. Végig nyalom úgy ismerkedésképpen… Tetszik az íze, az pedig különösen, hogy Dóri épp olyan hálás közönség, mint amilyen én tudok lenni. Rögtön reagál és kifejezi ha tetszik neki valami. Bekapcsol a vágyam, hogy adni szeretnék és örömet okozni, mindent fel akarok fedezni a nyelvemmel. Tényleg olyan ez, mintha csókolóznék egy puncival. Nem is értem miért hagytam ki eddig?!

Nem is igazán tudom felmérni, hogy közben körülöttem mi történhet, de a Kedves farka Dóri szájában van a keze pedig a puncimnál tüsténkedik. A következő pozícióban más dolgom nincs, csak élvezkedni, ugyanis most lehetőségem van megtapasztalni a különbséget egy női száj és a férfi száj között, ugyanis felváltva nyalnak. Ez valami fantasztikus érzés! A nő gyengéd, de célratörtő, a férfi határozott és már meglehetősen ismer is. Csak repülök a gyönyörrel… A Kedves ekkor dönt úgy, hogy végre szeretne valamelyikünket felnyársalni. Dóri szeretne tovább nyalakodni, ezért az ő puncijába kerül a farok, az enyémbe pedig ügyes kis ujjak és finom nyelv. Mindketten hangosak vagyunk és spriccelünk is, szerintem innen örökre ki fognak tiltani minket.

Faszt akarok és helycserét javaslok, így én kapom tövig a Kedvest hátulról. Azonnal spriccelek is pár mozdulat után és hangosan sikítom az élvezetem Dóri puncijába. Mivel szeretném átadni magam az gyönyörnek, így most csak ujjazom és megmutatom neki a rezgő tojásban rejlő lehetőségeket. Az agyamba kúszik egy kép és mindenképp szeretném megvalósítani. Dóri lovagolni kezd és pedig a Kedves szájára ülök és orvul kihasználjuk, mi pedig egymással csókolózunk. Ám ez a póz csak a filmekben mutat jól, nekünk sokáig nem tartható.

Most látom először a Kedvest egy másik nőt dugni és veszettül izgatónak tartom. A golyóit kezdem simogatni és visszasegítem a farkát ha kicsúszik a másik lányból. Hosszan és közelről nézem a kedvenc faszom egy másik punciban. Imádom ezt a látványt! Örülök, hogy másnak is örömet okoz. Kicsit én is bele ülök még a meredező farokba…

Tátott szájjal várjuk a nedűt, amit végül én kapok meg, de nem nyelem le, hanem Dórival csókolózva osztozunk rajta…

Pihegünk egy kicsit együtt majd gyors tusolás után Dóri távozik, mi pedig még órák múlva is az események hatása alatt állunk, olyannyira, hogy a Kedvessel este még hancúrozunk egy nagyot miután felidézzük a hármasunkat.

marleymusic-harzm-b07a08.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalandozom.blog.hu/api/trackback/id/tr1115502144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domitor Leonum 2020.03.04. 08:03:37

Életszagú történet, igazából nekem csak az a fura, hogy látatlanban egyből bevállaljátok a szexrandit.

Zsófi P. 2020.03.04. 09:01:32

@Domitor Leonum: elég sokat beszélgettünk előtte Viberen így éreztük, hogy működni fog a dolog. Korábban volt egy lány, aki elfelejtett eljönni a találkozóra.

Domitor Leonum 2020.03.04. 10:33:13

@Zsófi P.: Értem én a Vibert : ) , de a kémiát honnan tudod előre?

Zsófi P. 2020.03.04. 10:48:48

@Domitor Leonum: Bíztunk a szerencsénkben. A helyszínen is lehet ám nemet mondani. Legrosszabb esetben kettesben szexelünk a Kedvessel új terepen, ahogy történt már korábban is.

Domitor Leonum 2020.03.05. 09:51:09

@Zsófi P.: Értem. Persze, h lehet. Mondjuk én férfiként még sosem mentem egyedül sem vak szexrandira, nemhogy párommal / partneremmel, mindig kellet az előzetes személyes beszélgetés, de hát annyi félék vagyunk. :)

Kedvesedről eddig nem esett szó a blogban, ő hogy fogadja a külön kalandjaidat, vagy ő már nincs a képben?

Zsófi P. 2020.03.05. 10:09:21

@Domitor Leonum: Valóban nem vagyunk egyformák. A Kedves néha még képbe kerül.
süti beállítások módosítása